Info

Fotograferen is al sinds mijn kinderjaren mijn hobby. In 2007 kwam ik tot de conclusie dat ik meer tijd wilde investeren in deze passie. Zo ben ik toen gestart met de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn. In het kader van die opleiding heb ik onder meer stage gelopen bij Twentsche Courant Tubantia.  

In de loop van de jaren heb ik eigen stijl en voorkeur ontwikkeld, ik val op details waarbij ik een bepaalde serene sfeer probeer te scheppen door weinig scherpte diepte te gebruiken. Het ontwikkelen van een eigen stijl is echter een proces dat nooit af is. Ik fotografeer graag mensen die ik “ken” en weet dan al heel snel in welke setting, omgeving ik hen wil fotograferen. Ik ga niet voor de standaard studioportretten, maar ga op zoek naar iets eigens/persoonlijks en probeer daar iets mee te doen. In mijn reguliere werk houd ik mij bezig met de begeleiding van (hoog)begaafde leerlingen op de basisschool. Mijn laatste afsluitende opdracht voor de Fotovakschool is dan ook een project over (hoog)begaafde leerlingen geworden. Leerlingen die net als andere kinderen hun 'eigen'aardigheden hebben. Deze portretten zijn op de conferentie 'Leren met Ambitie' in Leeuwarden tentoongesteld. 

Een ander project waar ik nog altijd aan wil beginnen, is het project Eilandbewoners. De Waddeneilanden, met name Vlieland, zijn al jaren mijn favoriete vakantiebestemming. Het leven van eilandbewoners in hun relatief kleine gemeenschap heeft me altijd gefascineerd. Het lijkt me heel gaaf om een aantal karakteristieke mensen fotograferen in/op voor hen speciale plekken. ik zou dat willen combineren met een kort persoonlijk verhaal.

De foto's op deze website zijn ook te bestellen. Dit kan op canvas, op aluminium of doek en verschillende groottes. Neemt u voor een definitieve prijsopgave even contact met mij op. 

 

 

Webdesign door: WAME